V listopadu 2013 jsme předali dokončený půdní byt majiteli. Více než roční práce na projektu, včetně zajištění dodavatele a výkonu autorského a technického dozoru, byla završena předáním souhlasu s užíváním stavby.

Původní stísněný podkrovní byt obsahoval chodbičku, obytnou místnost, niku pro sporák, niku s umývadlem. Půdorysně využíval pouze malou část půdního prostoru. Podlažní plochu bytu jsme razantně zvětšili na více než dvojnásobek vybouráním původních stěn půdní vestavby a rozšířením až ke zdivu půdní nadezdívky.

Původní jediná obytná místnost nyní slouží jako ložnice, ostatní nově získané prostory obsahují vstupní chodbičku, koupelnu s odděleným prostorem pro kotel a pračku, velkoryse řešený obytný prostor výškově otevřený až k hřebeni, kuchyňský kout. Nad chodbou a koupelnou vznikla malá půdička jako odkládací prostor. Atraktivitu bytu zvyšuje bohaté prosklení střešními okny (SOLARA kyvně-výklopná), s nerušeným výhledem na jihozápad, směrem na Teplice a Krušné hory.

Rekonstrukci prováděla stavební firma Stavitelství Kulhan, návrh stavby Ing.arch. Iva Němcová, projekt stavby Ing. Ondřej Hampejs, návrh a dodávku kuchyně společnost INTEP, koupelnu zajistila společnost KERA, návrh barevného řešení a  výběr podlahovin zajistila designérka Blanka Běhounková http://www.designer-dekorater.cz/